KAYSERİ / DEVELİ - Çayırözü Ortaokulu

Haz

Okulumuz ilçe merkezine 20 km il merkezine 65 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz Develi merkezden servisle ulaşım sağlamaktadır. İsteyen öğretmenlerimiz Kayseri'de ikamet edip Erciyes yolu (40km) üzerinden Develi'ye ulaşır oradan öğretmen servisimize binerek okulumuza ulaşabilir.

Okulumuzda normal eğitim yapılmakta olup 8.50-15.20 arasında ders verilmektedir. İlkokulumuz birleştirilmiş sınıftır. 1-2A mevcud 18 öğrenci 3-4/A mevcudu 18 öğrencidir. Ortaokulumuzda 4 şubemiz vardır. Şube mevcutları 5/A: 12, 6/A: 2, 7/A: 12, 8/A: 9

Türkçe ders saati: 22

Matematik ders saati:  20

Din Külütürü ve Ahlak Bilgisi ders saati:  8

Daha fazla bilgi için Okul Müdürümüz Hüseyin AKDENİZ'i arayabilirsiniz. Tel: 0541 744 42 13

Ara

Develi Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ile birlikte okulumuzda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarını ziyaret etti.

Kas

29.09.2010 tarihli ve 27714 sayılı Resmi Gazete’de Başbakanlık Genelgesi olarak yayımlanan Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’nın Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması başlığı kapsamında, “Beslenme Dostu Okullar Programı” ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması, bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ve okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması  için Beslenme Dostu Okul Projesine katıldık.

HER ŞEY GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN...