KAYSERİ / DEVELİ - Çayırözü Ortaokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Sayın Velimiz

Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 22 Aralık 2023 Cuma saat 14:00’te, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz kütüphanesinde yapılacaktır. Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan, Birlik Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımının olacağı bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

1.Açılış ve Yoklama

2.Okul Müdürü Hüseyin AKDENİZ’in açılış Konuşması,

3.Divan Başkanı ve Katip üyenin seçimi.

4.Yeni Yönetim Kurulunun oluşturulması( 5 asıl + 5 yedek üye)

5.Yeni Denetim Kurulunun oluşturulması,(öğretmenler kurulunca seçilen iki asıl, iki yedek öğretmen dışında bir asıl, bir yedek üye seçimi)

6.Bir önceki yılın yönetim ve denetleme kurulu raporlarını görüşmek ve ibra etmek

7.Okul ve öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi

8.İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunu yetkilendirmek

9. Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerde bulunmak.

10.  Dilek, Temenniler ve Kapanış

Çayırözü İlk-Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu